No one is you and that is your power

Registreer je nu, je bent dan ingeschreven voor het ontwikkeltraject

Door Corona worden we geconfronteerd met veranderingen in studie- en werk
omstandigheden. Dit betekent, aanpassen aan een nieuwe werkelijkheid en een
andere manier van werken of zelfs oriënteren op ander werk.

Maar hoe ga je dat doen?

NL leert door: gratis ontwikkeladvies voor iedereen vanaf 18 jaar. Meld je zo snel mogelijk aan, want vol is vol.

Pak je kans je studie- loopbaanmogelijkheden te onderzoeken. Maak nu gebruik van het kosteloze ontwikkel- en scholingsadviestraject wat wordt aangeboden door het ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid

De ontwikkelingen in de arbeidsmarkt gaan razend snel en veranderen in hoog tempo. Door de Coronacrisis is er veel veranderd. Dit betekent aanpassen aan de huidige marktomstandigheden.
Banen verdwijnen of veranderen waardoor het zoeken naar nieuwe werk en opleiding nodig is.

Wil je onderzoeken welke keuze jen loopbaanperspectief het beste bij je past voor duurzame inzetbaarheid, maak dan gebruik van dit gratis ontwikkel- en scholingsadvies.

Wat moet je doen:

Voor meer informatie: hoewerktnederland.nl

Wil je meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met me op.
Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan.

Persoonlijk en zakelijk

Een studiekeuze – en loopbaan traject bij Kei levert je zowel persoonlijk en zakelijk rendement op. Je ontdekt je persoonlijke drijfveren, motivatie en persoonlijk kracht, waardoor je keuzes maakt passend bij jouw ambities en toekomstperspectief.

Ook ik heb het ervaren

In Leeuwarden heb ik mijn opleiding tot docent basisonderwijs gehaald. In Wageningen vond ik mijn eerste baan als juf. Na een reis door China waar ik Engelse les gaf aan volwassenen heb ik de overstap gemaakt naar het volwassenenonderwijs en de opleiding NT2 docent gevolgd.

Prettige confrontatie

Ben je op zoek naar studie, werk en persoonlijk geluk? In een traject bij Kei, leer jij jezelf goed kennen. Je ontdekt je kwaliteiten en krijgt inzicht in je valkuilen en uitdagingen. Vaak zijn er belemmerde gedachten en obstakels, waardoor het niet lukt om te kiezen voor je daadwerkelijke passie en ambitie.Je leert omgaan met de keien op je weg of en hoe kan je ze trotseren. Mijn methodiek is er op gericht nieuwe inzichten te krijgen en door zelfreflectie en zelfvertrouwen maak je een passende keuze.