Reviews

Mieke na het volgen van het 45+ ontwikkeltraject bij Kei.

Bedankt voor het coachen in mijn ontwikkeltraject. Met de inzichten die je me hebt gegeven ga ik zeker aan de slag. De gesprekken die we hebben gehad heb ik als zeer prettig ervaren en ik heb er veel van geleerd. Als mensen me vragen of ik nog een goede coach weet, dan zal ik je zeker aanbevelen!

Top Traject volgens Thijs.

Het traject gaf mij positieve energie. Het was zeer motiverend, fijn dat je hulp en ondersteuning hebt bij je zoektocht en het richting geeft. De structuur hielp om serieus aan de slag te gaan met mijn studie- en beroepskeuze.

Succesvolle keuze gemaakt.

Anne-Lotte over haar studiekeuzeproces: Het was erg fijn even helemaal bij het begin te beginnen. Vooral als je het echt niet meer weet waar te beginnen.  De begeleiding was persoonlijk wat ik als prettig ervoer. De studietesten waren ook erg fijn om te maken omdat deze test anders was dan andere testen! Het was fijn om dit met Jannie te kunnen doen.

Na een goede voorbereiding over mijn studiekeuze ging ik opeens twijfelen.

Na een goede voorbereiding over mijn studiekeuze ging ik opeens twijfelen. Ik dacht dat ik het altijd al wist. Bij Kei heb ik mijn extra informatie over de verschillen in studies gekregen, waardoor ik een andere beslissing heb genomen. Geen Pabo maar Pedagogiek.

Ik twijfelde over mijn wiskunde studie.

Ik twijfelde over mijn wiskunde studie, na een Check bij Kei wist ik het, het is de juiste keuze.

In onze familie is het onbespreekbaar om een tussenjaar te nemen.

In onze familie is het onbespreekbaar om een tussenjaar te nemen, dacht ik. Ik deed wat iedereen van mij verwachtte, maar ik was helemaal niet blij, ik had geen motivatie en ik haalde slechte resultaten. Bij Kei heb ik geleerd hoe ik mag luisteren naar mijzelf en wat mij bezig houdt bespreekbaar kan maken. In gesprek met mijn ouders bleek een tussenjaar helemaal geen probleem.

Ik heb mijn keuze nu zelf gemaakt.

Ik heb mijn keuze nu zelf gemaakt. Ik had eindelijk het lef om dat te kiezen wat bij mij past. Bij Kei heb ik geleerd om te luisteren naar mijn eigen wensen en verlangens. Ik voel me opgelucht en blij, dat ik sterk genoeg ben om mijn keuze te maken, te durven zeggen wat ik wil en dat deze goed keuze mij gelukkig maakt, dat was echt eng.